[ O ]

No StandART Design

ART121

€749

Prachtige TV meubel genaamd “Industrial Nature”.  Bestaande uit EEN antieke gietijzeren machine onderstel met een iepenhouten of kersenhouten boomstam blad. Beide houtsoorten tonen een mooi warm karakter en zijn kaarsrecht en glad afgewerkt met een hardwax olie. Hardwax olie beschermt en conserveert het materiaal en zorgt ervoor dat vocht niet indringt. Het onderstel heeft onder een BEWO ijzer zaag machine gezeten. Daterend uit de jaren ’50. Het onderstel is van lak ontdaan en is daarna geheel gepolijst en in een hardwax olie gezet. Afmetingen B=197,5 cm x H=46,5 cm x D=45-55cm. Houtdikte ca. 6cm. Beide uitvoeringen hebben dezelfde prijs.

ART500

€399

Prachtige industriële side table / werktafel met eiken boomblad. Voorzien van een zwaar gietijzeren onderstel. Afmetingen blad ca. L=160cm x B=55cm x D=8cm. Hoogte ca. 80cm. Breedte van het onderstel ca. 80cm.

ART610

€795

Prachtige TV meubel genaamd “Industrial Nature”. Bestaande uit een antieke gietijzeren machine kolom met een iepenhouten of kersenhouten boomstam blad. Beide houtsoorten tonen een mooi warm karakter en zijn kaarsrecht en glad afgewerkt met een hardwax olie. Hardwax olie beschermt en conserveerd het materiaal en zorgt ervoor dat vocht niet indringt. De kolom komt uit een fabriek te Amsterdam daterend uit ca. 1920. Er heeft ooit een zware ponsmachine op gestaan. De kolom is ontdaan van zijn oude lichtgroene kleur en is daarna geheel gepolijst en in een hardwax olie gezet. Achter het onderhoudsdeurtje kunnen nu zaken als de ontvanger en afstandbediening worden opgeborgen.  Afmetingen B=199cm x H=57cm x D=45cm. Houtdikte ca. 6cm. Beide uitvoeringen kosten dezelfde prijs.

ART397

€449/€299

Prachtig oud hakblok van BLOKVLAK op wielen of op oude industriële gietijzeren machinepoten. Dit hakblok is behandeld tegen houtworm. Wel zijn er wat gaatjes zichtbaar, deze kunnen dicht als u dat zou willen, maar het heeft ook wel weer zijn charme. Afmetingen hakblok L=82cm x B=61cm x H=31cm. Totale hoogte op de poten is 80cm. De hoogte kan (eventueel) aangepast worden d.m.v. een koppelstuk naar 90cm. Verlagen van de hoogte kan uiteraard ook. Een andere optie is om het hakblok als salontafel (op wielen) te gebruiken. Prijs hakblok – salontafel op wielen €299. Prijs hakblok – op oude industriële gietijzeren machinepoten €449.

ART

X

ART

X

ART650

€595

Zeer zeldzame unieke maalsteen tafel van zwaar eiken met gesmede ijzeren maalpunten. Deze beauty is afkomstig uit een zeer oude historische boerderij uit Frankrijk. Het hout is nog in zeer goede staat! Onze schatting is tussen de 200 en 300 jaar oud. Hoogte van de tafel is ca. 72cm x diameter maalsteen ca. 57cm. Onze vraagprijs bedraagt slechts ___

ART

X

ART

X